Alla inlägg under september 2012

Av Sara - 11 september 2012 07:37

Jag tänker då inte klaga, förstår inte de som bara klagar?! Jobbiga barn? Jo visst är de jobbiga ibland men underbarheten borde ju väga över? Tråkig vardag, gnällig sambo/man, svärföräldrar, räkningar och andra utgifter. Tänk om man slutade klaga vad mycket tid över till att älska, glädjas och vara lycklig man skulle ha över! Man har ju själv makten över sin tillvaro och är man inte nöjd får man väl byta...

Lätt för mig att säga när jag är så förbannat lycklig! Världens goaste tjej i knät, en underbar man som tar hand om oss, en mysig vardag, fantastiska svärföräldrar osv...

Klart man är missnöjd ibland med små petitesser men då är jag bara lite lika barnslig som resten av befolkningen ;)

Jag menar, vem klagar när man får betalt för att spendera dagarna såhär:

Av Sara - 10 september 2012 16:53

Vaknade vid 6 imorse av världens vackraste kvitter! Jag hatar att gå upp tidigt men det blir 100% lättare när det innebär morgonmys med lillstrumpa :) Vi vinkade av pappan som skulle till jobbet och sen var det frukostdags. Efter det sov vi båda en timme och när vi vaknade pratade vi med mommo (min mamma) på Skype. Helt plötsligt var klockan 11 och det var dags för lunch följt av öppna förskolan tillsammans med Anneli (en ur mammagruppen) och hennes lilla Emma, trevligt trevligt! På vägen hem träffade vi Jennie som jag lärde känna på komvux med sin lilla busiga tuva på 5 år och lilla Tine på 3 månader. Nu har vi kommit hem och jag har lagt kålpuddingen i ugnen och vi väntar på pappan som kommer hem när som. Antar att det blir en kväll i soffan efter denna dag bestående av promenader, ICA och massor av bebisgos/bus!

Av Sara - 9 september 2012 19:48

Ja efter en riktigt mysig morgon (även om jag bara sov 4 timmar inatt) så fortsatte dagen i god anda. Vår fantastiska trio åkte iväg en sväng och hämtade den nytvättade hallmattan och på vägen hem åkte vi förbi outlet. Ett par skor hittade mannen men jag hittade ingenting varken till mig eller lillfröken. Innan vi åkte hem körde vi förbi kinan och köpte med oss kinamat hem. Nu har vi ätit oss mättare än mättast och sett Men in black 3 (skitbra!) Cluck somnade tidigt idag, har varit en händelserik helg :)


Nu börjar snart X-factor så jag fyller på colaglaset till max och tackar för ikväll!

Av Sara - 9 september 2012 11:24

Har haft en riktigt mysig morgon med världens goaste lilla troll! Hon sov en stund förut och då tänkte jag passa på jag med men hann inte... Nu är det full rulle igen! Clara har redan hunnit hoppa i hoppgungan och lagt pussel på sitt golvtäcke, nu far hon runt här på golvet och har vår stora kruka som mål... Att det gick så fort, inte längesen hon låg still på sitt täcke...galet!

Av Sara - 8 september 2012 22:38

Igår var händelsernas dag, Clara som lärde sig sitta för drygt en vecka sen tog sina första stapplande steg (hållandes mina händer givetvis) och nu går det undan vill jag lova! Som om inte det vore nog så började hon åla sig fram oxå! Mammas lilla tjej börjar bli stor och mammahjärtat värker av stolthet och lycka!

Idag har varit en bra dag trots att vi varit trötta. Igår blev det ganska sent och idag blev givetvis tidig. Claras farfar och faster Jessica kom förbi och drack kaffe och efter det gick vi på PRO loppis som farmor var med och höll i. Det fanns typ inget... Ikväll har vi kollat på körslaget (goooo Bagge!!) och svärisarna har varit och fikat! Fått fint i vardagsrummet också ;) nu sitter jag och min underbara man med varsitt glas vin och njuter! Liten sover sen länge...livet är underbart!!

Av Sara - 8 september 2012 15:25

Ja jag laddade upp en bild men fattar inte vart den tog vägen så nu ute på en liten promenad delar jag min vackra vy med er (om ni är några)

Världens gladaste

Av Sara - 8 september 2012 13:16

OK så jag gjorde det, jag som HATAR bloggar och faktiskt undrar om folk verkligen är intresserade av andras liv... Jag har följt två bloggar någonsin och det är för att jag känner personerna som bloggar och eftersom man kanske inte pratar varje dag så kan man ju läsa sig till vad som händer :)


En till sak jag hatar är alla dessa onödiga utlägg på facebook (som jag också blev skyldig till när Clara hamnade i min mage) plötsligt hade man ju något att säga, visa upp och stoltsera med för hela världen. I min värld var det ju det största och är det största som finns men för andra så är det typ en fis i rymden, vem fan bryr sig om att jag har fått barn liksom? Det är ju häftigt precis i början och de flesta är väl glada för min skull men det är väl ingen som vill se henne på ny bild varje dag, höra att jag inte sovit i natt eller att hon är snorig i näsan. Nä inte fan bryr jag mig om andras ungar på det sättet (förutom de som står mig nära såklart) och personligen kan jag faktiskt inte motstå bebisbilder oavsett om det är min bästa väns eller en ytlig kompis kompis unge som flinar tandlöst.


Så för att dra dubbelmoralen till det yttersta och bespara mina stackars fejjan-polare så startade jag denna blogg där jag kommer skryta, stoltsera, briljera, babbla och visa upp mitt fantastiska liv och det som gör mig lycklig! De som inte vill läsa slipper och de som är intresserade...varsågoda! Mest tillägnar jag den till min kära familj i Göteborg eftersom de inte kan vara med hela tiden och tyvärr missar mycket!


(Hatar mig själv lite nu som går emot mina egna principer)


PS: Bloggen är under construktion och kommer förhoppningsvis bli lite fin...



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Sasquatch mamman

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<<
September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards